Zandcement dekvloeren aanbrengen en verwerken

U gaat natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Want u wilt een mooi eindresultaat. Maar een vloer leggen is een vak apart. Zonder er naar te hoeven omkijken wilt u een vakbekwame partner, die de juiste kwaliteit levert op de afgesproken tijd. Daarom wilt u graag van tevoren weten waar u aan toe bent. Kies daarom voor een bedrijf met een erkende en herkenbare kwaliteit.

De onafhankelijke Stichting ESA-Vloerkeur heeft een specifiek eisenpakket ontwikkeld waaraan gekwalificeerde bedrijven moeten voldoen om het Vloerkeur-keurmerk te mogen voeren.

Het erkende bedrijf en de vakbekwaamheid

Deze bedrijven werken volgens onbetwiste richtlijnen en gebruiken de juiste materialen en gereedschappen. Ook aan de vakopleiding worden eisen gesteld. Zodoende hebben erkende bedrijven verstand van materialen en technieken. Voor het beste resultaat!

Het erkende bedrijf en de garantie

Vloerkeurbedrijven geven garantie op hun werk. De ondernemer garandeert dat eventuele gebreken in het werk na oplevering gedurende de garantieperiode kostenloos zullen worden verholpen, tenzij het gebrek geen verband houdt met het werk. Voor alle zekerheid!

Het erkende bedrijf en de administratie

Erkende bedrijven hebben hun administratie goed op orde. Offertes zijn helder en duidelijk. Ze beschikken over de juiste verzekeringen en zijn op de hoogte van de geldende regels op het gebied van Arbo en Milieu. Zodat u geen risico loopt!

Het erkende bedrijf en de planning

Het erkende bedrijf hanteert een procedure voor het plannen van werk. Zodoende kunt u er vanuit gaan dat het werk op de juiste tijd aanvangt en wordt opgeleverd. Het bedrijf beschikt tevens over een procedure voor het signaleren, registreren en afhandelen van meer- en minderwerk. Zodat u weet waar u aan toe bent!

Het erkende bedrijf en het advies

De vloeren- en terrazzosector kent diverse innovatieve en unieke toepassingen. Het productaanbod van deze bedrijven bestaat uit zandcement-, gietdek-, monoliet-, industrie-, terrazzo- en kunststofvloeren. Het Vloerkeurbedrijf geeft u vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Zodat het resultaat geheel naar wens zal zijn!

Het erkende bedrijf en de controle

Met enige regelmaat worden de onder handen werken onaangekondigd door onafhankelijke deskundigen gecontroleerd. Om de kwaliteit aan opdrachtgevers te kunnen garanderen. Een erkenning is waardevol!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.