Sinds 1960 kwaliteit in dekvloeren

C.C. Steur vindt zijn oorsprong in 1960, toen Jan en Cees Steur een terrazzobedrijf startten onder de naam Fa. Gebroeders Steur. De eerste vijf jaar werkten ze met z’n tweeën aan granieten sanitairvloeren, aanrechtbladen, trappen, drempels en andere natuursteen bouwdelen.
Later breidden ze hun werkzaamheden uit met zandcement dekvloeren. Tot de jaren zeventig werkten ze met twee ploegen; een opperman en een vloerenlegger met een handmolentje. De vraag naar terrazzowerk nam af, waarna de gebroeders Steur zich alleen nog met dekvloeren gingen bezighouden.
Halverwege de jaren zeventig kwam er een derde ploeg bij. Fa. Gebroeders Steur was een van de eerste bedrijven die een ‘vloerenspecie transportmachine’, oftewel vloerenspuit, aanschaften.

In 1991 kwam Martin Steur bij zijn vader Cees en zijn oom Jan in de zaak. De eerste jaren als opperman, twee jaar later als vloerenlegger. Na de pensionering van Jan ging Cees Steur alleen verder en veranderde de naam in Fa. C.C. Steur. In 1997 werd Martin mede vennoot. Een jaar later kochten vader en zoon een nieuw bedrijfspand op de Julianaweg 222 in Volendam. In 2002 kwam Peter van Rijn bij het bedrijf en trad hij toe als vennoot.

C.C. Steur werkt zowel voor particulieren als voor aannemers en bouwbedrijven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.